BINNENBETEGELING

U wil vloer- en wandtegels plaatsen in uw nieuwbouw? U zoekt iemand voor het uitbreken van uw oude vloer en die te vervangen met nieuwe tegels? U herkent ongetwijfeld het moment dat uw badkamer aan vernieuwing toe is. U heeft genoeg van het oude uitzicht en wil een badkamer met nieuwe vloer- en wandtegels en een comfortabele en trendy inloopdouche. In die gevallen bent u bij James De Smet aan het juiste adres voor de volledig realisatie van uw project.

BUITENBETEGELING

Ook voor uw buitenwerken staat James De Smet u bij. Wij zorgen voor de (her)plaatsing van uw terras en oprit. Na uitgebreid overleg met u als klant, kiezen we samen de juiste materialen, de ideale kleur en het legpatroon van de stenen. Het eindresultaat is een perfecte harmonie tussen uw woning en uw terras en/of oprit, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

ZWEMBADEN

Voor het plaatsen van zwembadtegels en het waterdicht maken van uw zwembad is James De Smet er eveneens voor u. Voor de afwerking van de binnenzijde van uw zwembad bieden wij u verschillende materialen aan en plaatsen die volgens de juiste technieken. Rond uw zwembad leggen wij ook boordstenen aan in alle soorten materialen en afwerking, volgens uw wensen.

SPECIALITEITEN

De grote specialiteit van onze firma zijn mozaïeken, van glas tot natuursteen. James De Smet is ook een expert in het plaatsen van dunne grootformaattegels (1600 x 3200 mm – 1.6 x 3.2 m). Door een jarenlange ervaring met deze tegels biedt James De Smet u een perfecte plaatsing en afwerking volgens uw eigen smaak of het advies van uw interieurarchitect.